Как работи Foresto®

FORESTO® ОСИГУРЯВА НА ВАШЕТО КУЧЕ ПРОДЪЛЖИТЕЛНАТА ЗАЩИТА, ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЕТЕ

Foresto® използва иновативна комбинация от материали, познати като "полимерна матрица" и активни субстанции, които я правят толкова ефективна.

 Foresto® осигурява контролирано и безопасно освобождаване на постоянната необходима доза от активните субстанции за 8 месеца, гарантирайки постоянна защита. 

Как работи Foresto®:

 • Активните съставки са защитени в полимерната матрица на каишката Foresto® до момента в който я поставите.
 • Когато поставите Foresto®, оптимални дози от активните съставки преминават, чрез дифузия към козината на кучето и се разпространяват по липидния слой на кожата.
 • Активните съставки се разпространяват по цялото тяло на кучето, като по този начин го защитават.

ЕТО ЗАЩО ВАШЕТО КУЧЕ Е В БЕЗОПАСНОСТ С FORESTO®

 1. Foresto® е напълно безопасен 
  Foresto® е тестван за да е сигурно, че активните съставки са безопасни, не само за Вашето куче, но и за Вас, Вашето семейство и околната среда 1.

 2. Foresto® е стриктно тестван при кучета*
  Високите нива на безопасност го правят идеален за кученца над 8 седмична възраст. Теренните опити показват, че Foresto® може да се използва безопасно в комбинация с други продукти, като пипети и таблетки 1.

 3. Каишката е безопасна за цялото семейство 
  Активните съставки в Foresto® са защитени вътре в каишката и се освобождават в много малки дози, което прави употребата й безопасна за цялото семейство. Това се потвърждава в множество изследвания за безопасност. Както при всяко третиране, препоръчваме да следвате стандартните мерки за безопасност. 

 4. Foresto® е безопасна за околната среда
  Активните съставки в Foresto® са включени в полимерната матрица, каишката е водоустойчива и не е необходимо да я сваляте, когато къпете кучето или то влиза във вода. Активните съставки се натрупват в липидния слой на кожата и козината на кучето, което ограничава преминаването им във водата.

 5. Foresto® е продукт на Bayer.Прочетете листовката

* Когато следвате инструкциите в листовката