Foresto® за кучета > 8 kg

ВАШЕТО КУЧЕ И Foresto®

Foresto® е иновативна каишка срещу бълхи и кърлежи, за която са разработени нови комбинации от материали, които позволяват постепенното освобождаване на активните съставки, като по този начин осигурява защита за Вашето куче срещу бълхи и кърлежи за период до 8 месеца.

Foresto®ЕФИКАСНОСТ

Foresto® убива бълхите върху Вашето куче и отблъсква и убива кърлежите.
Foresto® съдържа иновативна комбинация от материали, които позволяват безопасно и контролирано освобождаване на активните съставки за период до 8 месеца. Ето защо Foresto® осигурява отлична защита за Вашето куче, не само защото елиминира бълхите и кърлежите, но също и защото има репелентен ефект срещу кърлежите и ги отблъсква преди да могат да ухапят и да започнат да се хранят, като по този начин предотвратяват Векторно-Преносимите от Кучета Заболявания, на които тези паразити са носители.


До 8 месеца постоянна защита.
Повечето третирания срещу бълхи и кърлежи изискват ежемесечно приложение, така че е необходимо винаги да помним, кога ще бъде следващото приложение. Ако забравим, кучето ще бъде изложено на ухапванията от бълхи и кърлежи, и което е по-важно, на CVBDs.
Foresto® е просто решение: защитава Вашето куче до 8 месеца с еднократно приложение!

a. Защитава заобикалящата среда срещу развитие на ларви на бълхите за 8 месеца.
b. Ефективно срещу ларви, нимфи и възрастни кърлежи

ОТНОСНО FORESTO®

Foresto® използва иновативна комбинация от материали, което осигурява безопасно и контролирано освобождаване на малки дози от активните съставки за 8 месеца. Ето защо, Foresto® осигурява отлична защита за Вашето куче, не само защото елиминира бълхите и кърлежите, но и защото има репелентен ефект срещу кърлежите, преди те да успеят да ухапят. По този начин Вашето куче е защитено от заболяванията, които тези паразити могат да пренасят.