Как работи Foresto®

FORESTO® ОСИГУРЯВА НА ВАШАТА КОТКА ПОСТОЯННАТА ЗАЩИТА, ОТ КОЯТО ТЯ СЕ НУЖДАЕ

Foresto® използва иновативна комбинация от материали, познати като "полимерна матрица" и активни съставки, добре известни с ефикасността си.

С Foresto® получавате контролирано и безопасно освобождаване на постоянните необходими дози от активните съставки за период до 8 месеца, осигурявайки постоянна защита.

Как работи:

 • Активните съставки са защитени в полимерната матрица на каишката Foresto® до момента на приложението.
 • След като поставим каишката Foresto®, оптимални дози от активните субстанции на принципа на дифузията се освобождават върху козината и липидния слой на кожата на кучето..
 • Активните съставки са защитени в полимерната матрица на каишката Foresto® до момента на приложение.

ЗАЩО ВАШАТА КОТКА Е В БЕЗОПАСНОСТ С FORESTO®

 1. Активните съставки в каишката Foresto®
  са безопасни Foresto® е тествана многократно, за да е сигурно, че всички съставки са безопасни не само за Вашата котка, но и за Вас, семейството Ви и околната среда1.

 2. Foresto® има двойна система за безопасност*
  Безопасността на каишката Foresto® е тествана многократно и с цел сигурност за котките, има двойна система за безопасност.

  · Освобождаващ механизъм, който позволява на каишката да разхлаби.
  · онтролирано място на скъсване, осигурява второ ниво на защита.

  В необичайни случаи на заклещване на котката, нейната собствена тежест е достатъчна да задейства незабавното освобождаване.

 3. Foresto® е безопасна за цялото семейство
  Активните съставки в Foresto® са защитени в каишката и се освобождават в много малки дози, което прави употребата им безопасна за Вашето семейство и къща. Това се потвърждава в множество изследвания за безопасност1. Както при всяко третиране, препоръчваме да следвате стандартните процедури за безопасност.

 4. Foresto® е продукт на Bayer.

1Прочетете листовката

*Когато се използва съгласно инструкциите, посочени в листовката.