Foresto® за котки и кучета до < 8 kg

ВАШИЯ ЛЮБИМЕЦ И FORESTO®

Foresto® е иновативна каишка срещу бълхи и кърлежи, за която е разработена специална нова комбинация от материали, които позволяват постепенното освобождаване на активните съставки, осигурявайки по този начин на Вашия любимец защита срещу бълхи и кърлежи за период до 8 месеца.

ЕФИКАСНОСТ НА FORESTO®

Foresto® убива бълхите върху Вашето куче или котка и отблъсква и убива кърлежите.

Foresto® съдържа иновативна комбинация от материали, които позволяват безопасно и контролирано освобождаване на активните съставки в каишката за период до 8 месеца. Ето защо каишката осигурява отлична защита за Вашето куче или котка, не само защото елиминира бълхите и кърлежите, но и защото има репелентен ефект срещу кърлежите и ги отблъсква преди да започнат да се хранят, като по този начин предотвратява пренасянето на векторните заболявания, на които паразитите са преносители.

 

До 8 месеца постоянна защита

Повечето третирания срещу бълхи и кърлежи изискват ежемесечно приложение, така че е необходимо винаги да помните, кога е времето за новото приложение. Ако забравите, домашният Ви любимец ще бъде изложен на ухапванията от бълхи и кърлежи, а което е по-важно, на риска от векторно-преносими заболявания.

Foresto® е лесно решение: тя защитава Вашия любимец за период до 8 месеца след само едно приложение!

a. Foresto® защитава околната среда, къдет оживее животното срещу бълхи и техните ларви за период до 8 месеца.
b. Ефективен срещу ларви, нимфи и възрастни кърлежи

ОТНОСНО FORESTO®

Foresto® използва иновативна комбинация от материали, което осигурява безопасно и контролирано освобождаване на малки дози от активните съставки за период до 8 месеца. По този начин Foresto® осигурява отлична защита за Вашето куче или котка, не само защото елиминира бълхите и кърлежите, но и защото има репелентен ефект и отблъсква кърлежите преди да ухапят. По този начин, Вашето куче е защитено срещу заболяванията, които се пренасят от паразитие.